PEANUT BUTTER AVOCADO TOAST

PINDAKAAS AVOCADO TOOST

Wie houdt er nog meer van zoete en zoute lunch? Hoe geweldig het ook mag lijken, de combinatie van pindakaas en avocado is absoluut ongelooflijk! De smaak en textuur van deze twee ingrediënten zijn een perfecte match. Als je een vleesvrij dieet volgt of als je veganist bent of als je een eiwitrijke lunch nodig hebt, moet je dit recept proberen. Het geeft je alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. En behalve dat het gezond en lekker is, is deze toast zo makkelijk te maken. Smeer gewoon wat pindakaas op een geroosterd sneetje brood, voeg avocado toe en werk af met al je favoriete toppings en geniet ervan! Waar wacht je nog op om deze lunch van 5 minuten te proberen?

MAKKELIJK | 5.0 minuten

WAT JE NODIG HEBT

Ingrediënten voor 1 portie:

  • Smooth or Crunchy peanut butter
  • A tick slice of sourdough bread
  • Avocado
  • Pumpkin and sunflower seeds
  • Microgreen (pea shoots, ...)
  • Pomegranate

Voor serveren:

  • Squeeze of lemon
  • Salt and pepper

VOORBEREIDING

  1. Toast your slice of bread to your liking and spread as much peanut butter as you want.
  2. Top with mashed or sliced avocado, microgreens, pomegranate, sunflower and pumpkin seeds.
  3. Finish off with salt, pepper, a squeeze of fresh lemon juice. out.

VERLANGEN NAAR MEER NUTTY GOODNESS?

MAAK EEN VOORRAAD VAN DE GOEDE DINGEN...

1 van 5