Veelgestelde vragen

WHEN WILL I RECEIVE MY ORDER?

You should receive your order within 3-5 working days. Please note that we don't dispatch on weekends.

WHAT IS YOUR RETURNS POLICY?

We're unable to accept returns for our nut butter, but if you feel that there is something wrong with the nut butter you purchased or it was broken in transit please contact us and we will replace it.

WHAT SHOULD I DO IF I HAVE RECEIVED THE WRONG ORDER?

Please get in touch with us! You can email hello@drivemenuts.be or call 0032 498 82 73 93.

I MADE A MISTAKE, HOW CAN I EDIT MY DETAILS?

If you've made a mistake when entering your details (e.g. forgot to add your street number), send us an email at hello@drivemenuts.be or call 0032 498 82 73 93 and we'll do our best to catch it in time.

Welke ingrediënten gebruik je in je notenpasta?

Onze notenboters zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten, voornamelijk hoogwaardige pinda's uit Egypte en hoogwaardige biologische amandelen en hazelnoten van een klein partnerlandgoed in Sicilië, Italië.

Afhankelijk van de variëteit kunnen onze notenboters ook natuurlijke toevoegingen bevatten, zoals biologische kruiden, pure chocolade, koffie of natuurlijke zoetstoffen zoals agave of ahornsiroop.

Zijn jullie producten veganistisch en glutenvrij?

Ja, al onze producten zijn veganistisch en glutenvrij. We zijn toegewijd aan het creëren van producten waar iedereen van kan genieten.

Bevatten jullie producten palmolie?

Nee, onze producten zijn volledig palmolievrij. We streven ernaar producten te produceren die zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Hoe moet ik mijn notenboter bewaren als deze eenmaal is geopend?

Eenmaal geopend, raden we aan om onze notenpasta op een koele, droge plaats te bewaren. Het is niet nodig om ze in de koelkast te bewaren, en daardoor kunnen ze zelfs moeilijker te verspreiden zijn.

Kan ik jullie producten in alle fysieke winkels kopen of gewoon online?

Onze producten zijn te vinden in fysieke winkels op meer dan 130 locaties in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Nederland.

U kunt ons product ook online bestellen, aangezien we door heel Europa verzenden.

Hoe kan ik jullie notenpasta in mijn maaltijden verwerken?

Onze notenpasta's zijn ontzettend veelzijdig en op vele manieren te gebruiken! Smeer ze op toast, meng ze in smoothies, gebruik ze bij het bakken of eet ze gewoon rechtstreeks uit de pot. We bieden ook een vegetarisch receptenboek aan met nog veel meer ideeën.

Biedt u notenvrije producten aan voor mensen met allergieën?

Momenteel is ons assortiment gericht op producten op basis van noten. We raden aan om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren als u specifieke allergieën of intoleranties heeft.

Wat is de houdbaarheid van jullie notenboters?

Onze notenboters zijn 12 maanden houdbaar. Eenmaal geopend, raden we aan om binnen 3 maanden te consumeren voor de beste smaak en versheid.

Hoe worden jullie notenboters gemaakt?

Bij Drive Me Nuts geloven we in de kunstzinnigheid van menselijke aanraking boven massaproductie. Elke pot wordt met de hand gemaakt in kleine batches in ons mooie atelier in het zuiden van Brussel. We handhaven het traditionele maalproces, waarbij we de integriteit, sublieme smaak en rijke voedingswaarde van onze ingrediënten behouden, een prestatie waar onze concurrentie vaak tekortschiet. Het is niet alleen notenboter, het is ambacht.

Waarom zit er olie op mijn notenboter?

Omdat we geen rare dingen toevoegen (denk aan additieven en emulgatoren waarvan we niet zeker weten hoe we ze moeten uitspreken) aan onze notenboter, scheidt de natuurlijke pindaolie zich na verloop van tijd af. Niets om je zorgen over te maken - even roeren en je bent klaar om te gaan! Je kunt je pot zelfs ondersteboven bewaren - zorg er gewoon voor dat het deksel goed vast zit.

Wat is het witte spul bovenop mijn Chocolade Notenboter?

Dit heet cacaobloei en is volkomen normaal! Het zijn gewoon de vaste cacaobestanddelen die een beetje scheiden, het is waarschijnlijker dat dit in de winter gebeurt dan in de zomer, omdat kouder weer de chocolade een beetje kan 'harden'. Als je merkt dat je pot is uitgebloeid, probeer hem dan een paar minuten in warm water te zetten. De vaste cacaobestanddelen smelten en je kunt ze er meteen weer in roeren.