NOT OUR WORD

This is fabulous. A warming, comforting spoonful of nut. The salt hits us followed by the creaminess of the peanuts and delivers real length of flavour and a totally joyful mouthfeel.

ZOALS GEZIEN IN:

  • Flair Drive Me Nuts
1 van 5

ROL HET DEKSEL ZONDER SCHULD

NOTEN VERPLETTEREN EN BLENDERS BREKEN, ONZE NUTTY REIS.

Bij Drive Me Nuts zijn we meer dan alleen heerlijke, voedzame spreads. We zijn voorstanders van een goede gezondheid en inspireren je om je dag uit te dagen met de juiste brandstof. Wij zijn de energie die uw ochtenden een kickstart geeft, de heerlijke traktatie die uw middagen zoeter maakt en de bevredigende snack die uw nachten aanvult.

Geboren in een thuiskeuken, niet in een bedrijfslaboratorium, vertegenwoordigt Drive Me Nuts de zoektocht van een atleet om zijn lichaam op natuurlijke wijze van brandstof te voorzien. Onze oprichter, Louis, een voormalig profrugbyspeler, vond de perfecte mix van de energie van de natuur in de eenvoudige noot. Toen de wereld hem spreads aanbood gevuld met onuitspreekbare ingrediënten en onnodige geraffineerde suikers, ging hij op zoek naar iets beters. Zo werd Drive Me Nuts geboren - een bewijs van doorzettingsvermogen, creativiteit en een beetje plezier!

LEES VERDER

BUTTER UP YOU DAY, DE SCHULDELOZE MANIER!

HOE WE DE NUT BUTTER WERELD ROLLEN

Bij Drive Me Nuts laten we niet alleen je smaakpapillen dansen, we doen er ook alles aan om jou en de planeet gezond te houden! Onze notenboters zijn een eersteklas combinatie van 100% natuurlijke, biologische ingrediënten, liefdevol handgemaakt in kleine batches in Brussel. Bovendien maken we echt een verschil - met 1% van onze omzet die actief bijdraagt ​​aan de bescherming van ons milieu via het 1% for the planet-programma. Dus je wordt gek en de wereld wordt met elke lepel een beetje groener

KRIJG NUTS IN DE KEUKEN

Honger naar een nootachtig avontuur? Stroop je mouwen op en til je kookspel naar een hoger niveau.! Klop, blend, smeer en verslind onze boters op spannende nieuwe manieren.

LATEN WE DE DINGEN OPWEKKEN!

NOTENBOTER KENNIS ONTDEKT

Wil je meer weten over je favoriete spread? Lees meer over ons nauwgezette proces en gekke geheimen in onze blog.

ONTDEK NUTTY GEHEIMEN

NOTENBOTER ALS GEEN ANDER

GELOOF ER NIET OP ONS WOORD.

Dit is wat 50+ mensen zeggen...