Kimchi peanut butter sandwich

KIMCHI KAAS PINDAKAAS TOOST

Heb je je ooit voorgesteld een vleesvrij alternatief te vinden voor de iconische "Croque Monsieur"? Nou, het blijkt dat we er eindelijk een hebben. De Kimchi Cheese Peanut Butter toast en geloof ons, alles aan deze sandwich is ZO DAMN GOED.
Hete kimchi, knapperige pindakaas, gegrilde cheddar en jonge uien, allemaal samengeklemd tussen twee sneetjes knoflook, koud beboterd zuurdesembrood. Hoe klinkt het? Overheerlijk toch?
Dit is het ultieme makkelijke maaltijdrecept als je een vleesvrij dieet volgt en op zoek bent naar een comfortabel recept voor gegrilde kaas. Pindakaas en gegrilde kaas is de ultieme gemakkelijke maaltijd, aangezien het in totaal slechts 15 minuten duurt, weinig tot niet hoeft te worden gehakt en alleen een vaardigheid of een tosti-ijzer nodig is.

NUTTIGE NOVICE | 20.0 minuten

WAT JE NODIG HEBT

  • 4 thick slices of Sourdough Bread
  • 4 slices of Cheddar or one cup of grated cheddar
  • 1 cup of Kimchi (roughly chopped)
  • 1 cup of Crunchy Crunch Peanut Butter
  • 1 Garlic Glove (grated)
  • Sesame Seeds
  • Chilli Flakes
  • 30 g of Butter

Voor serveren:

  • Chili Flakes
  • Fresh Chives
  • Salt

VOORBEREIDING

  1. In a small cup, mix together the butter, chilli flakes, sesame seeds and the garlic.
  2. Chop the young onions in small bits.
  3. Spread the thick slices of sourdough on the external part of the bread with the garlic butter.
  4. Spread the inside half of the bread with a generous portion of Drive Me Nuts Crunchy Crunch Peanut Butter, kimchi, young onions and finally add a layer of cheddar cheese. Add the top of the bread with the garlic butter facing up.
  5. Place the toast on a skillset and cook each side until golden (about 3 minutes per side). If you have a sandwich maker, it is even better; just press for 4 to 5 minutes.
  6. Top with chilli flakes, chives and sea salt.

VERLANGEN NAAR MEER NUTTY GOODNESS?

MAAK EEN VOORRAAD VAN DE GOEDE DINGEN...

1 van 5