DE DRIVE ME NUTS REIS - GOEDHEID VAN ONZE KEUKEN NAAR DE JOUWE

Drive Me Nuts, met passie gemaakt in het hart van Brussel, is niet alleen een biologisch notenbotermerk; het is een ode aan een gezonde, evenwichtige levensstijl die begint met een heerlijke lepel van onze 100% natuurlijke notenboter.

ONS VERHAAL

Hier is een leuk feit: Drive Me Nuts begon in een keuken, niet in een laboratorium. Ja, dat klopt! Onze oprichter, Louis, een voormalige internationale rugbyspeler uit België, nam de DIY-route toen hij vegetariër werd. Zijn missie was eenvoudig: een vleesloze eiwitbron vinden om hem te helpen op gewicht te blijven en gezond te blijven.
Als atleet besefte Louis dat pindakaas de perfecte oplossing was. Het was heerlijk, voedzaam en gemaakt van eenvoudige, natuurlijke ingrediënten. Bovendien was het de perfecte brandstof die hij nodig had om te herstellen van zijn intense rugbysessies. Maar er zat een addertje onder het gras...
De pindakaas die in de schappen van de supermarkten lag, was heel anders dan waar hij naar op zoek was. Ze zaten boordevol geraffineerde suikers en ingrediënten waarvoor een doctoraat nodig was om uit te spreken! En de zogenaamde 'natuurlijke' opties? Laten we zeggen dat ze net zo opwindend waren als het kijken naar drogende verf.
In plaats van genoegen te nemen met deze opties, koos Louis ervoor om het heft in eigen handen te nemen. Hij veranderde zijn keuken in een soort laboratorium en begon zijn eigen pindakaas te maken. Hij wilde iets maken dat niet alleen aan zijn voedingsbehoeften zou voldoen, maar ook leuk zou zijn om te eten.
En zo is Drive Me Nuts ontstaan. Ontstaan ​​uit de zoektocht van een atleet naar een gezonder alternatief voor de overdreven bewerkte spreads, blijft ons merk de geest van de oorspronkelijke missie van Louis omarmen. Wij geloven in het natuurlijk, smakelijk en vooral leuk houden van dingen - want wie zei dat gezond eten saai moet zijn? Wij niet, dat is zeker!

GEK OP DE JUISTE MANIER WORDEN

We maken niet alleen notenboter, we creëren ervaringen! Onze producten zijn geboren uit noodzaak en zijn het resultaat van één simpele missie: spreads maken die goed smaken en goed doen, zowel voor jou als voor het milieu.

HOE ZIJN WIJ ANDERS, VRAAG JE?

GEEN GERAFFINEERDE SUIKER OF SLECHTE STUFF

Hier bij Drive Me Nuts gebruiken we alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Er zit niets in onze potten dat je niet zou herkennen of uitspreken. Dus als je in een van onze potten doopt, weet je precies wat je krijgt: gezonde, heerlijke goedheid.

KOM MEER TE WETEN

VARIËTEIT MET EEN KICK

Wij geloven dat natuurlijk niet saai hoeft te zijn. Onze verscheidenheid aan smaken is niet alleen uniek; ze zijn een feest voor de smaakpapillen dat nog moet gebeuren. We hebben alles, van amandel-kaneelbroodje tot hazelnootchocolade, want wie zei dat gezond eten niet leuk kan zijn?

100% MET LIEFDE GEMAAKT IN BRUSSEL

Vergeet in massa geproduceerde potten uit een fabriekslijn. Elke batch van onze notenboter wordt met een persoonlijk tintje gemaakt in ons atelier in Brussel. Wij geloven in het nemen van onze tijd om de kwaliteit, smaak en voedingswaarde van de ingrediënten te behouden.

TERUGGEVEN

Het gaat niet alleen om de noten; het gaat erom een ​​verschil te maken. We zijn er trots op dat we 1% van onze omzet inzetten voor milieu-initiatieven via het 1% for the Planet-programma.

DUS, DAT ZIJN WIJ. MAAK ME GEK

Proberen de wereld een betere (en smakelijkere) plek te maken, pot voor pot.